Die Keller Grundbau GmbH Fahne unter blauem Himmel

Keller Funderingstechnieken B.V.

Over Keller

Welkom bij de Nederlandse dochtermaatschappij van werelds grootste, onafhankelijke onderneming op het gebied van speciale grondtechnieken

Vanaf de oprichting van de onderneming in 1860 in Duitsland tot op de dag van vandaag is de vooruitgang in grondtechniek nauw met de geschiedenis van de onderneming verbonden. Ideeënrijkdom en innovatiekracht zijn ook tegenwoordig de basis voor de trendsettende engineering van de onderneming.

Op onze sterke basis bouwen

Wij zijn uw sterke partner voor speciale funderingswerken
Wij zijn uw sterke partner voor speciale funderingswerken

Keller biedt, als een onafhankelijke, sterke financiële partner in de bouwindustrie, diverse oplossingen voor bouwgrond-, funderings- en grondwaterproblemen en kan op een breed palet van moderne technologieën bouwen.

Keller breidt haar diensten niet alleen continu uit door een reeks van speciale procedés voor de oplossing van specifieke bouwgrondproblemen, maar ook voor het behoud van bestaande gebouwen en voldoet aan de eisen die milieuvriendelijk bouwen aan een onderneming in grondtechnieken stelt.

Ons groot spectrum aan technologieën maakt het mogelijk dat wij de uitvoering exact op het actuele project afstemmen - want tenslotte benodigd de beste en meest kostenefficiënte oplossing vaak een combinatie van vele technieken om met de verschillende voorwaarden van een bouwproject rekening te houden.