Als onderdeel van ons streven om een diverse en inclusieve werkomgeving te bevorderen, ondersteunen we actief het creëren van door werknemers geleide netwerkgroepen.

We hebben ons eerste vrouwennetwerk in Noord-Amerika gelanceerd: Keller Women in Construction (KWIC).

KWIC biedt vrouwen de mogelijkheid om gedachten, middelen en ideeën uit te wisselen ter bevordering van professionele ontwikkeling binnen de organisatie en de bouwsector.

KWIC bevordert inclusiviteit, werving, behoud en loopbaanontwikkeling en sponsort evenementen, waaronder webinars over professionele ontwikkeling, netwerksessies, gemeenschapsbereik naar lokale scholen en mentorschap.

De stuurgroep bestaat uit vrouwelijke collega's met verschillende rollen, van engineering en human resources tot communicatie en marketing. Het wordt ondersteund door uitvoerende sponsors van het Noord-Amerikaanse leiderschapsteam van Keller.

James Hind, president van Keller Noord-Amerika, zegt: "Hoewel we ons inzetten voor diversiteit en inclusiviteit, blijven vrouwen ondervertegenwoordigd onder zowel de werknemers van Keller als de bouwsector als geheel. Ik ben er vast van overtuigd dat de oprichting van KWIC een belangrijke stap is om dit aan te pakken. En zal ze mijn volledige steun geven. "