14 bronnen

Project Binnenhof Stadhouderspoort Den Haag

Ten behoeve van de renovatie van het Binnenhof heeft Keller funderingsherstel uitgevoerd aan de fundering van de Stadhouderspoort van het Binnenhof te Den Haag. De toegepaste techniek is jetgrouten. Bijzonder aan dit project is dat alle werkzaamheden inclusief leveranties en transporten emissieloos zijn uitgevoerd, 100% electrisch!
Afspelen

Woongebouw Tudor Blok 32.1 Hoofddorp

Keller realiseerde een grondverbetering middels deels vermortelde grindkolommen. Hierbij werd er ter plaatse van de waterafsluitende grondlagen een prop voorzien met beton, in de niet-cohesieve grondlagen werd er grind toegepast en konden overlastgevende heipalen worden vermeden.
Afspelen

Industriehal Westo, Coevorden

Keller heeft recentelijk in Coevorden een grondverbetering voor bedrijfshal 9 en 10 van de firma Westo uitgevoerd. De grondverbetering door middel van grindkolommen werd volbracht door de inzet van het nieuwste generatie verdichtingsmaterieel van Keller. Groot voordeel van deze techniek ten opzichte van gebruikelijke methoden is dat er CO2-arm materiaal wordt verwerkt.
Afspelen

Distributiecentrum WDP Bigfoot, Evergem, Belgie

In opdracht van Willy Naessens Group brengt Keller Funderingstechnieken een grondverbetering middels grindkolommen aan voor een bedrijfshal in Evergem (B). Maar liefst 12.500 grindkolommen zijn er benodigd om een stabiele fundering te vormen voor de betonvloer van de bedrijfshal met een vloeroppervlak van 152.000 m².
Afspelen

Kadeversterking Prinsessewal, Den Haag

Ten behoeve van het project Kadeversterking Prinsessewal Den Haag heeft Keller in opdracht van Strukton Civiel West onder de verouderde kademuur van de Prinsessewal over ca. 250 meter een gewapende jetgroutwand aangebracht.
Afspelen

Primeur voor Keller in Hoofddorp

Keller heeft een primeur te pakken! Het eerste woongebouw van Nederland wordt gefundeerd op een grondverbetering door middel van grindkolommen.
Afspelen