Bij Keller zetten we ons in om onze bijdrage aan een duurzame ontwikkeling beter te begrijpen. Daarnaast werken we samen met onze opdrachtgevers en belanghebbenden om eventuele nadelige gevolgen van onze werkzaamheden te minimaliseren.

Wat duurzaamheid voor ons betekent

We definiëren wat duurzaamheid voor Keller betekent aan de hand van vier P’s:

Onze duurzaamheidsverplichtingen

De Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's) van de Verenigde Naties proberen de grootste duurzaamheidsuitdagingen van de wereld aan te pakken en een universele taal voor duurzaamheid te bieden.

Ze bieden ook een nuttig kader om te begrijpen hoe verschillende projecten en activiteiten die we bij Keller doen hieraan bijdragen.

We geloven dat we de grootste impact kunnen hebben op de volgende acht doelen, die het meest aansluiten bij onze kernactiviteiten.

Onze leidende rol

Elke dag wonen en werken mensen over de hele wereld op grond die is verbeterd door Keller, 's werelds grootste gespecialiseerde aannemer op het gebied van geotechniek.

De beste oplossingen

Alleen of in combinatie gebruikt, bieden onze technieken oplossingen voor een breed scala aan uitdagingen in de hele bouwsector. Van industriële, commerciële en woningbouwprojecten tot infrastructurele projecten voor bijvoorbeeld dammen, tunnels, transport en waterbehandeling. Evenals projecten om milieu-uitdagingen aan te pakken.

Wereldwijde kracht en lokale focus maken ons uniek. Door onze kennis van lokale markten en bodemgesteldheid zijn we in een ideale positie om een bepaalde lokale technische uitdaging te begrijpen en erop te reageren. Onze wereldwijde kennisbasis stelt ons vervolgens in staat om een schat aan ervaring en de knapste koppen in de branche aan te boren om de optimale oplossing te vinden. Een aanzienlijk deel van het werk wordt binnengehaald op basis van Design and Build-aanbestedingen met innovatieve ontwerpoplossingen.

Met 10.000 medewerkers en vestigingen verspreid over zes continenten, hebben we de mensen, expertise, ervaring en financiële stabiliteit om snel te reageren, de klus te klaren en veilig te voltooien.

Door wereldwijde resources en lokale kennis met elkaar te verbinden, kunnen we enkele van de grootste en meest veeleisende projecten over de hele wereld aanpakken, maar projecten/werkzaamheden op kleinere schaal vidnen we net zo belangrijk. In totaal pakken we elk jaar een ongeëvenaarde 7.000 projecten aan.

Bewezen staat van dienst op het gebied van gezondheid en veiligheid

We zijn van mening dat niemand schade mag ondervinden als gevolg van al het werk dat we doen en ons uiteindelijke doel is geen schade te berokkenen.

We hebben een bewezen staat van dienst met een van de laagste ongevallenfrequentiecijfers in onze branche en de toewijding van leidinggevenden en medewerkers om 'veilig te denken, veilig te werken en veilig naar huis te gaan' heeft ons onderscheidingen en erkenning opgeleverd van zowel brancheorganisaties als onze opdrachtgevers.

Leren opbouwen in de hele geotechnische gemeenschap

We zijn trots op de leidende rol die we spelen in de geotechnische industrie bij het ontwikkelen en delen van kennis en het bevorderen van branchebrede benaderingen. Veel van onze medewerkers spelen een sleutelrol in beroepsverenigingen en brancheactiviteiten over de hele wereld en dragen bij aan branchebrede specificaties, richtlijnen en codes.

Onze lokale bedrijven delen doorlopend kennis met medewerkers, collega's, opdrachtgevers en leveranciers via een mix van technische papers, seminars en veldbezoeken. Op deze manier werken, bevordert niet alleen onze branche, maar creëert ook grote kansen voor onze mensen om individueel erkend en beloond te worden voor hun bijdragen.

Educatieve partnerschappen

Medewerkers van bedrijven uit de hele groep onderhouden nauwe contacten met partneruniversiteiten om beste werkmethode te delen en voorbeelden te geven van hun geavanceerde engineering.

Keller werkt ook samen met de University of Surrey (VK) aan een onderzoeksproject om de beste praktijken op het gebied van duurzaamheid in al onze activiteiten te identificeren en te stimuleren.

Duurzaamheid in actie

A Keller rig on the Sallanches project

Geotechnische oplossingen

voor een koolstofarme gebouwde omgeving met een lage impact
voor een koolstofarme gebouwde omgeving met een lage impact
voor een koolstofarme gebouwde omgeving met een lage impact
voor een koolstofarme gebouwde omgeving met een lage impact
Lees meer
Grindkolommen Hofdoorp

Duurzame oplossing onderscheidt Keller

Engelstalig interview over duurzaamheid met Project Manager Richard Looij
Engelstalig interview over duurzaamheid met Project Manager Richard Looij
Engelstalig interview over duurzaamheid met Project Manager Richard Looij
Engelstalig interview over duurzaamheid met Project Manager Richard Looij
Lees meer