Wij zijn trots op onze medewerkers. Daarom scheppen wij een arbeidsomgeving en een cultuur, die het beste uit onze medewerkers haalt en waardoor Keller een uitstekende plek om te werken is.

 werkomgeving

Onze werkomgeving

  • Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door openheid, wederzijds vertrouwen en teamgeest.
  • Een platte organisatie en heldere communicatie bepalen onze korte beslislijnen.
  • Onze medewerkers krijgen alle ruimte om te handelen en zijn daarom vanaf het begin medeverantwoordelijk voor het succes van ons bedrijf.
  • In een spannende en afwisselende projectomgeving overwinnen wij samen de verschillende uitdagingen in de geotechniek.

     

Intimidatie en onrechtmatige discriminatie

We creëren een werkomgeving die vrij is van onwettige discriminatie en intimidatie.

Wij behandelen mensen met waardigheid en respect en tolereren geen acties of gedrag die als onwettige intimidatie of discriminatie kunnen worden beschouwd. We nemen allemaal de verantwoordelijkheid voor het aanvechten van onwettige intimidatie en het ondersteunen van anderen die dat doen.

We doen ons best om lokale tradities en culturen te respecteren en proberen bijzonder gevoelig te zijn voor handelingen of gedrag die in de ene cultuur aanvaardbaar zijn, maar in de andere niet.

Diversiteit

Diversiteit van mensen, vaardigheden en capaciteiten is een kracht die ons zal helpen om ons best te doen. Gezien onze brede geografische voetafdruk en ons beleid om lokale managers in dienst te nemen, zijn we als Groep cultureel zeer divers.

We geloven echter dat we altijd meer kunnen doen op dit gebied en hebben beleid en plannen om ons te helpen voortdurend te verbeteren.